7 причини да изберете RemontiPokrivi.net за ремонта на покрива Ви

Покривът Ви протече? Проблемът Ви е от битов характер, но е от сериозно естество! Имате нужда от ремонт на покрива си! Ще Ви изброим 7 причини защо трябва да изберете фирмата „Иво строй“ ЕООД.

1. Опитът винаги е от значение..

„Иво строй“ ЕООД е фирма с десет годишен опит, която се е установила като една от най-добрите за строителство и ремонт на покриви в София в remontipokrivi.net, както и в още няколко града в територията на България.

2. Блокче тук, къща там, този покрив няма срам..
Освен че вече работят и в град София, те могат да се погрижат и за Вашия покрив, ако живеете дори в Софийска област. Също така, няма значение и какъв е видът жилището или офиса – къща на един или няколко етажа, апартамент в новопостроена кооперация или панелен жилищен блок.. Те ще Ви съдействат!

7 причини да изберете RemontiPokrivi.net за ремонта на покрива Ви

3. Те са по-по-най..

„Иво строй“ ЕООД е фирма, която работи с изключително квалифицирани професионалисти, които не са просто „майстори“. Те умеят не само да реконструират Вашия покрив, а да го направят по най-бързия и ефикасен начин. Освен специалистите, с които разполагат, RemontiPokrivi.net си служат и с едни от най-добрите и качествени материали за хидроизолация на световния пазар. Πpoдyĸтoвaтa гaмa вĸлючвa мaтepиaли зa битyмнa xидpoизoлaция, caмoзaлeпвaщи и мoдифициpaни мeмбpaни, битyмни ĸepeмиди и дpyги пpoдyĸти.

4. Гарантирано най-ниски цени!

О, да.. това не е шега. Освен всичко това, „Иво строй“ ЕООД предлага и едни от най-ниските цени за ремонт на покриви в София. Те варират от 9,60 лева на квадратен метър до 12 лева, в зависимост от вида на щетата, която трябва да се поправи.

5. Искам уникален покрив!

Може да го имате! Освен ремонт на покриви в София, фирмата предлага и различни козметични промени по Вашия покрив. От „Иво строй“ ЕООД предоставят изключително голямо разнообразие от керемиди, които специалистите могат да Ви препоръчат, съобразявайки се изцяло с Вашите потребности и желания.

6. Новият Ви покрив може и да Ви надживее.

Малко черен хумор никому не е излишен.. До тук с шегите! Това е наистина така! Специалистите Ви гарантират от 15 до 20 години живот на Вашия реконструиран покрив. Няма да мислите повече за разни течове и неприятна миризма от мухъла, край на боядисването на стените и тавана всяка година! Можете да си отдъхнете, защото те ще решат много повече проблеми, отколкото си представяте!

7. Всичко е декларирано – чисти сметки, добри приятели.

Подписвайки договор, фирмата Ви гарантира, че няма да има излишно оскъпяване от първоначално договорената цена за ремонта. В договора също има гаранция от 5 до 10 години, те ще бъдат на Ваше разположение дори и при най-малката вреда, въпреки че е малко вероятно да се случи каквото и да е. Но все пак всеизвестно е – чисти сметки, добри приятели.

Автор: remontinapokrivi.org

Собственик на bghidrostroy.com