Битумните керемиди при ремонт на покриви в София

Кой е най-добрият избор за качество и здравина, при изграждане на дом?

Що се отнася до изграждането на покриви – битумните материали са често срещан вариант, поради редица предимства. На първо място битумните керемиди при ремонт на покриви в София, са много предпочитани, тъй като са приложими към пространства със сложна геометрия и различни наклони, като остават едни от най-евтините материали за избор. На второ място – те са силно импрегнирани и осигуряват високо ниво на хидроизолация, като не се влияят от действието на микроорганизми. Лесни са за монтаж, който може да се изпълни по няколко различни начина.

Изработени от битум – този вид естествен материал, използван в строителството и хидроизлоцията, е познат на човечеството от много години. Битумът представлява смес на нефт с различни органични материали. Като субстанция, изградена на нефтена основа, битумът е полусолиден, въглеводороден продукт, който се произвежда чрез премахване на по-леките частици при рафинирането на суровия тежък нефт.
Битумът може да бъде, както еластичен, така и пластичен или съвсем твърд. Повече от 10% от годишното производство на битум се използва в покривното строителство, а други 5% се използват за свързване и хидроизолация на тръби, бои и редица други строителни материали. Какво се случва с останалите 85%? Те са за създаването на пътни настилки, подложени на силно натоварване и изискващи голяма издръжливост, като самолетни писти, алеи, магистрали и т.н. Това е още едно потвърждение за надеждността на битумните керемиди за ново строителство или ремонт на покриви в София, които ще пазят покрива и дома ви от атмосферни влияния и следващи ремонти.

Автор: remontinapokrivi.org

Собственик на bghidrostroy.com